Színpad
Legközelebbi események
Integrated Systems Europe - Audiovizuális és elektronikus integráció szakvására
Kezdés: 2019. február 5.
Befejezés: 2019. február 8.
Helyszín: Amsterdam, Hollandia
LumiVille - Nemzetközi Világítástechnikai Szakvásári
Kezdés: 2019. február 13.
Befejezés: 2019. február 15.
Helyszín: Lyon, Franciaország
Prolight + Sound 2019
Kezdés: 2019. február 24.
Befejezés: 2019. február 27.
Helyszín: Guangzhou, Kína

Használati szabályok

 Használati szabályok

A piactéren a Szövetség rendes, pártoló és együttmuködő partnerei egyaránt ingyenesen hirdethetnek oly módon, hogy az alábbi adatlapot kitöltik, és az „Elküld” gomb megnyomásával továbbítják azt a Szövetség részére. A felkínált eszközrol képet is lehet csatolni, melyet maximálisan 215 pixel szélességben, vagy 250 pixel magasságban, arányos méretben kérünk megküldeni (nagyobb pixelméret esetén a képet a Szövetség lekicsinyíti, de az esetleges minőségromlásért felelősséget nem vállal).

A Szövetség fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a beküldő cég / intézmény tagsági viszonyát, mivel ezen szolgáltatás igénybe vételére csak a tagság jogosult!

A Szövetség vállalja, hogy a tagsági jogosultság, és az adatok teljességének ellenőrzése után, lehetőleg 24 órán belül elhelyezi a felkínált terméket a honlap megfelelő kategóriájában. A Szövetség a megjelent adatok valódiságáért és a termékek állapotáért semmilyen felelősséget nem vállal! A megjelentetett eszköz minden adatáért a feladó vállalja a felelősséget.

A vevők és eladók közvetlenül lépnek kapcsolatba egymással, az eszköz vételéről/eladásáról vagy kölcsönzéséről a felek közvetlenül állapodnak meg, a Szövetség ebbe semmilyen formában nem folyik bele.

A megjelentetett hirdetési tételek egy – a Szövetség által generált - sorszámot kapnak, melyre hivatkozva lehet a megjelent hirdetést egyértelműen beazonosítani, vagy arra hivatkozni.

A hirdetés feladója a hirdetés elküldésével vállalja, hogy az eszköz eladását követően kitölti, és a Szövetségnek visszaküldi az alábbi „Megjelentetés törlése” nevű adatlapot.

A megjelentetéstől számított maximum 60 napig tartja a Szövetség a felhelyezett tételt a honlapon. A megjelentetést újabb 60 napra a „Megjelentetés meghosszabbítása” nevű adatlap kitöltésével és elküldésével lehet meghosszabbítani. Ha a 60 nap leteltével hosszabbítási igény nem fut be, a megjelentetést a rendszer automatikusan törli.

Az adatlap kitöltésekor egy ellenörző kód (jelszó) megadását is kérjük, hogy a feladónak a későbbi törléshez vagy hosszabbításhoz való jogosultságát ellenőrizni tudjuk. Ezt a jelszót is meg kell adni a megjelenés törléséhez vagy meghosszabbításához.